Start je seizoen met een bijscholing Gymstars, Multi SkillZ for Gym of Aspirant-Initiator

Lore Marguillier   ‐  Dinsdag 20 aug 2019

Schrijf je nu nog in!

Een nieuw turnseizoen staat voor de deur... Klaar om er vol goede moed in te vliegen! Neem je graag wat extra bagage mee om je training nog beter te kunnen voorbereiden, nog leuker te maken en nog meer te kunnen inspelen op de noden van je gymnasten? Volg dan één van de bijscholingen Gymstars, Multi SkillZ for Gym of Aspirant-Initiator.

Bij de start van komend turnseizoen staan, verspreid over heel Vlaanderen nog heel wat opleidingen gepland. En er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aarzel dus niet om je in te inschrijven!

Gymstars:

Tijdens deze opleidingssessies (3 uur) leggen we de nadruk op hoe je Gymstars toepast in je basiswerking, leer je hoe je verschillende bewegingen opbouwt doorheen de niveaus en wordt uitgelegd hoe je de gymkaarten kan gebruiken. Elke (hulp)trainer die minimum 14 jaar wordt in het kalenderjaar van de cursus kan zich inschrijven.

Multi SkillZ for Gym:

Door de opleiding Multi SkillZ for Gym verruim je jouw kijk op de veelzijdigheid van gymnastiek, maak je zelf kennis met Multi SkillZ for Gym in de praktijk, leer je Multi SkillZ for Gym in te plannen in je turnlessen, krijg je tips om efficiënt te werken met het webplatform Multi SkillZ for Gym en scoort je club extra punten in het Q4Gym-kwaliteitsinstrument. Elke (hulp)trainer die minimum 15 jaar wordt in het kalenderjaar van de cursus kan zich inschrijven.

Aspirant-Initiator:

De opleiding Aspirant-Initiator is een facultatieve opleiding voor jonge, beginnende hulptrainers (min. 15 jaar in kalenderjaar van de cursus). Deelnemers ontvangen na een positieve permanente evaluatie een attest van de Vlaamse Trainersschool.