Een initiatorcursus in jouw club in 2024?

Lore MARGUILLIER   ‐  Zondag 30 april 2023

Stel je kandidaat!

Lijkt 2024 best nog veraf voor jou? Wij starten alleszins nu al met de voorbereidingen om alle Initiator cursussen in 2024 in te plannen. Wil jij een organisatie in jouw club en zo de eigen trainers de mogelijkheid geven zich dicht bij huis op te leiden? Grijp dan nu je kans!

De initiatorcursus is dé basisopleiding voor trainers die actief zijn op recreatief en/of precompetitief niveau. De Vlaamse Trainersschool/Sport Vlaanderen en Gymfed organiseren jaarlijks tal van cursussen verspreid over heel Vlaanderen.

In 2024 plannen we verschillende initiatorcursussen Gymnastiek, en daarnaast ook cursussen in de disciplines Rope Skipping, Kleutergym en Parkour & Freerunning.

Wil je graag één van bovenstaande opleidingen in jouw club laten doorgaan? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen! Een ideale kans voor lesgevers uit jouw club en regio om deze cursus dicht bij huis te volgen.

Clubs die interesse hebben, kunnen hier alle info lezen, zodat je op de hoogte bent van wat deze organisatie juist inhoudt voor de club. Vervolgens kan je de kandidatuur invullen, ten laatste op 29 mei 2023.