Met de steun van


Oefenen en evalueren met de Gymstars-app!

Lore Marguillier   ‐  Vrijdag 19 jan 2018

Verkrijgbaar voor slechts 19,99 euro

Het didactisch-methodisch programma Gymstars is niet alleen verkrijgbaar als map, maar ook als applicatie voor op een tablet (App Store - Google Play). De app bevat alle gymkaarten van het Gymstars-programma én een evaluatiemodule waar je op een eenvoudige manier de resultaten van je gymnasten kan bijhouden.

Alle oefenstof van de gymkaarten van het Gymstars-programma zijn beschikbaar in de applicatie. De app verzamelt dus de 1 200 oefeningen van de trainersmap. Via een handige navigatie kan je eenvoudig de gewenste oefenstof, leerwegen, varianten,... vinden doorheen de verschillende niveaus. Naast een overzicht per niveau kan de oefenstof ook per bewegingsthema geraadpleegd worden. De leerwegen werden uitgebreid met nog meer handige tips! Bij 'helperstechniek' kan je zelfs video's bekijken van hoe je eengymnast op een veilige manier kan helpen bij de uitvoering van dat specifiek element. De app kan zowel door de trainer gebruikt worden voor zijn lesvoorbereidingen als tijdens de les door de gymnasten.

Naast alle oefenstof bevat de app ook een evaluatiemodule waar je op een eenvoudige manier de resultaten van je gymnasten kan bijhouden. De module is enkel toegankelijk voor Gymfed-clubs en rechtstreeks gelinkt aan het Ledenbeheer. Als trainer van een specifieke trainingsgroep zal je dus automatisch al jouw leden in een groepslijst terugvinden, en onmiddellijk individueel kunnen evalueren op het gewenste niveau voor de gewenste bewegingsvaardigheden.

Bekijk hier hoe deze gebruiksvriendelijke evaluatiemodule er uit ziet!

Aarzel niet om de applicatie aan te kopen via de App Store of via Google Play!