w

Nieuws

Tip 4 voor een vlotte werking met Gymstars

Donderdag 6 apr 2017

Gymstars is een volledig methodisch-didactisch programma waarmee elke trainer aan de slag kan om gymnasten op hun eigen niveau te laten schitteren in de turnzaal. De beste toepassing van het volledige programma wordt verkregen als alle basisgroepen Gymstars gebruiken en er duidelijk vastgelegd op welke ster geoefend wordt in elke (sub-)trainingsgroep.

Tip 3 voor een vlotte werking met Gymstars

Donderdag 16 mrt 2017

Gymstars is een volledig methodisch-didactisch programma waarmee elke trainer aan de slag kan om gymnasten op hun eigen niveau te laten schitteren in de turnzaal. Om het Gymstars-programma te kunnen uitvoeren is basismateriaal voor gymnastiek noodzakelijk. Meer materiaal biedt meer mogelijkheden, maar met (het grootste deel van) het basismateriaal kom je al een heel eind.

Tweede druk van Gymstars is beschikbaar

Donderdag 2 mrt 2017

Tip 2 voor een vlotte werking met Gymstars

Donderdag 16 feb 2017

Gymstars is een volledig methodisch-didactisch programma waarmee elke trainer aan de slag kan om gymnasten op hun eigen niveau te laten schitteren in de turnzaal. Om Gymstars optimaal te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat er gewaakt wordt over het aantal gymnasten per trainer en de onderlinge leeftijds- en niveauverschillen.

Gymstars-opleidingen in februari en maart

Woensdag 1 feb 2017

In februari en maart staan er 4 opleidingen rond het Gymstars-programma op de kalender en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Lees verder voor meer info over de onderwerpen en de rechtstreekse links om je in te schrijven.

Tip 1 voor een vlotte werking met Gymstars

Maandag 16 jan 2017

Gymstars is een volledig methodisch-didactisch programma waarmee elke trainer aan de slag kan om gymnasten op hun eigen niveau te laten schitteren in de turnzaal. Om Gymstars optimaal te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat elke turnles gestructureerd verloopt, en deze structuur op voorhand gekend is door de trainer.

Een Gymstars sterrendag in de club!

Dinsdag 22 nov 2016

Wil je graag je recreatieve gymnasten laten schitteren in de club? Dan kan je een Gymstars sterrendag organiseren waarbij élke gymnast het beste van zichzelf kan tonen én met een diploma naar huis gaat. Dit is een heel leuke en laagdrempelige cluborganisatie voor iedere club.

In de kijker: Communiceren met 12-14 jarige gymnasten

Woensdag 20 apr 2016

Hoe een lesgever met zijn gymnasten omgaat en communiceert bepaalt in grote mate de sfeer in de groep en het welbevinden van elke gymnast. Goede communicatie helpt het kind om zelfvertrouwen te ontwikkelen en een positief zelfbeeld op te bouwen. Het draagt bovendien bij tot motivatie en de wil om bij te leren. Maar hoe communiceer je best met gymnasten in ster 6?

In de kijker: Communiceren met 10-12 jarige gymnasten

Woensdag 16 mrt 2016

Hoe een lesgever met zijn gymnasten omgaat en communiceert bepaalt in grote mate de sfeer in de groep en het welbevinden van elke gymnast. Goede communicatie helpt het kind om zelfvertrouwen te ontwikkelen en een positief zelfbeeld op te bouwen. Het draagt bovendien bij tot motivatie en de wil om bij te leren. Maar hoe communiceer je best met gymnasten in ster 5?

In de kijker: Communiceren met 8-9 jarige gymnasten

Donderdag 21 jan 2016

Hoe een lesgever met zijn gymnasten omgaat en communiceert bepaalt in grote mate de sfeer in de groep en het welbevinden van elke gymnast. Goede communicatie helpt het kind om zelfvertrouwen te ontwikkelen en een positief zelfbeeld op te bouwen. Het draagt bovendien bij tot motivatie en de wil om bij te leren. Maar hoe communiceer je best met gymnasten in ster 3?

In de kijker: Communiceren met 7-8 jarige gymnasten

Donderdag 17 dec 2015

Hoe een lesgever met zijn gymnasten omgaat en communiceert bepaalt in grote mate de sfeer in de groep en het welbevinden van elke gymnast. Goede communicatie helpt het kind om zelfvertrouwen te ontwikkelen en een positief zelfbeeld op te bouwen. Het draagt bovendien bij tot motivatie en de wil om bij te leren. Maar hoe communiceer je best?

In de kijker: Communiceren met 6-7 jarige gymnasten

Donderdag 19 nov 2015

Hoe een lesgever met zijn gymnasten omgaat en communiceert bepaalt in grote mate de sfeer in de groep en het welbevinden van elke gymnast. Goede communicatie helpt het kind om zelfvertrouwen te ontwikkelen en een positief zelfbeeld op te bouwen. Het draagt bovendien bij tot motivatie en de wil om bij te leren. Maar hoe communiceer je best?