Met de steun van


Gymstars gymboekjes: voor een leuke start van het nieuwe gymseizoen!

Lore Marguillier   ‐  Woensdag 30 aug 2017

Bestel ze via de gymshop!

Gymstars is het methodisch-didactisch programma van Gymfed waarmee elke gymnast een echte gymSTER is. Tijdens de gymles leren gymnasten verschillende oefeningen zoals voorwaarts rollen, spreidsprong, handenstand, flik en salto. Maar natuurlijk leren ze dit niet allemaal in één keer. Er zijn zes sterren in het programma. Bij elke ster worden bepaalde oefeningen geleerd.

Met het Gymboekje kunnen gymnasten bijhouden welke oefeningen ze al onder de knie hebben en welke ze nog zullen leren. Zo weten gymnasten waar ze naar kunnen uitkijken en welke uitdagingen ze nog te wachten staan. En dat is nog niet alles: dit boekje staat boordevol weetjes en spelletjes over gymnastiek! Gymnasten kunnen voor elkaar ook persoonlijke boodschappen schrijven in hun gymboekje, én ook de trainer kan een bijdrage leveren. Samen met je turnkledij is dit boekje dus onmisbaar in je sporttas!

Deze boekjes kunnen per 50 stuks besteld worden in de Gymshop voor slechts 1 euro per boekje. Met het kaderweekend voor de deur, kan je NU je bestelling plaatsen en deze vervolgens afhalen aan de Gymfed-stand op het kaderweekend waardoor er geen verzendingskosten bij komen. Plaats dus snel je bestelling!


Met Gymstars kunnen alle kinderen volgens de eigen mogelijkheden en wensen ‘schitteren’ in de gymnastiek!