Een Gymstars sterrendag in de club!

Lore Marguillier   ‐  Dinsdag 22 nov 2016

Hoe pak je dit aan?

Wil je graag je recreatieve gymnasten laten schitteren in de club? Dan kan je een Gymstars sterrendag organiseren waarbij élke gymnast het beste van zichzelf kan tonen én met een diploma naar huis gaat. Dit is een heel leuke en laagdrempelige cluborganisatie voor iedere club.

Hoe kan zo een sterrendag best verlopen? Welk materiaal is hiervoor nodig? Hoeveel medewerkers dienen er paraat te staan voor een vlotte werking? Hoeveel trainers zijn er noodzakelijk voor de verschillende opdrachten? Alle antwoorden op deze vragen vind je in het draaiboek voor de sterrendag op de website van Gymstars en in de linkerkolom van deze pagina.

Op een sterrendag kunnen natuurlijk de diploma's van Gymstars niet ontbreken. Deze kunnen steeds online besteld worden in pakketjes van 12 diploma's via onze webshop. Afhalen op de bureau van Gymfed of laten opsturen met de post is beiden mogelijk.

Wil je aan deze sterrendag nog een leuk extraatje geven? Dan kan je nu ook het Gymbo- of Gymba-pak of het springkasteel van Gymbo en Gymba GRATIS huren voor deze sterrendag (naargelang beschikbaarheid)! Stuur hiervoor zo snel mogelijk een mailtje met je concrete vraag wat je wenst te huren voor welk weekend. Indien het beschikbaar is, wordt vervolgens een huurcontract opgesteld. Het materiaal zal dan op donderdag voor de sterrendag opgehaald kunnen worden, en zal op dinsdag na de activiteit teruggebracht dienen te worden.

Maak er een schitterende sterrendag van!